Fond kinkis neli aparaati

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistekliiniku ämmaemand Aira Aleksejeva näitab, kuidas töötab rinnapump, sellest vasakul on kuulmisuuringuaparaat. Tagaplaanil seisavad suurannetajate esindajad, Ringtee Selveri juhataja Esta Soover (vasakul) ning Vahi Selveri juhataja Margit Järv.
Naistekliiniku ämmaemand Aira Aleksejeva näitab, kuidas töötab rinnapump, sellest vasakul on kuulmisuuringuaparaat. Tagaplaanil seisavad suurannetajate esindajad, Ringtee Selveri juhataja Esta Soover (vasakul) ning Vahi Selveri juhataja Margit Järv. Foto: Margus Ansu

Naistekliiniku vanemämmaemand Aira Aleksejeva näitas eile uut kuulmisuuringu aparaati, rinnapumbasüsteemi ja vererõhumõõtjat. Neljandat kingitust – rinnapiimaanalüsaatorit – tuli minna vaatama lastekliinikusse.

Kõik need abivahendid teevad nii emade kui vastsündinute tervise jälgimise haiglas lihtsamaks ja mugavamaks ning nende ravi tõhusamaks.

Uus kuulmisuuringuaparaat on senistest targem, kuna sinna saab sisestada patsientide nimed, salvestada andmed ning ühendada need digitaalse haiguslooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles