Löökauguvaba tänav hakkas lagunema

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed augud Kunderi tänaval.
Esimesed augud Kunderi tänaval. Foto: Liis Treimann

Tallinna Postimees peab kurbusega teatama, et konkursiga välja selgitatud löökauguvaba Tallinna tänav hakkab vaikselt lagunema.


Mäletatavasti kuulutasime mõne aja eest löökauguvaba tänava konkursi võitjaks Kunderi tänava, kus tol hetkel polnud ainsatki auku. «Kunderi tänav on näide sellest, kui uue tee tegemisel kolm aastat tagasi tehti korralikku tööd. Aitäh neile, kes Kunderi tänava tegid,» kirjutas üks lugeja.

Toimetuse kontrollreid näitas tookord, et küllaltki pikal ja tiheda liiklusega tänaval polnud tõepoolest ainsatki löökauku. Siiski märkisime juba tookord ära, et esimesed lagunemise märgid on paaris kohas näha ning ilmselt näeme järgmisel kevadel ka seal löökauke.

Kahjuks on esimesed augud Kunderi tänava suurepärasesse teekattesse tekkinud juba praegu. Tehniliselt ei kvalifitseeru need veel löökaukudeks, kuna need pole vähemalt 5 cm sügavad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles