Teises pronksimängus rollid vahetusid – Rapla surve murdis Tarva

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva mängujuht Reimo Tamm on Rait-Riivo Laane kaitse all murdunud.
Tarva mängujuht Reimo Tamm on Rait-Riivo Laane kaitse all murdunud. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Korvpalli Eesti meistriliiga pronks antakse välja pühapäeval. Eile peetud kohtumises alistas Rapla TYCO võõrsil Rakvere Tarva 83:61 ja viigistas seeria seisu. Otsustav lahing peetakse samuti Rakveres. «Selles mängus saab otsustavaks see, mis meestel kõrvade vahel. Midagi juurde ju enam ei õpeta,» teadis Rapla peatreener Indrek Ruut.

Eile sai selgeks mitu olulist asja. Esiteks. Rapla meeskond on võimeline ka Tarva vastu mängima agressiivset kaitset ja sellega nende mängu lõhkuma. Ja kuigi Ruudu sõnul ei valmistunud nad ekstra Tarva põhiviskaja Maris Laksa pidurdamiseks, suudeti lätlase tiibu hästi kärpida.

Teiseks. Tarva ühe võtmemängija Juris Umbraško haige jalg ei pidanud tervet mängu vastu. Ta viskas küll kohe mängu alguses viis punkti, kuid edaspidi oli ühe jala pealt viskava mehe sihik paigast ära. Teisel poolajal ei tekkinud tal enam õigeid võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles