Elmar Sepp võidakse Tallinna Soojuse nõukogu esimehe kohalt tagasi kutsuda

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmar Sepp
Elmar Sepp Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonnast eile välja heidetud Elmar Seppa, kelle suhtes jõustus süüdimõistev kohtuotsus, võib oodata ka tagasikutsumine AS Tallinna Soojuse nõukogu esimehe kohalt.

Keskerakond heitis parteist välja Tallinna endise linnaametniku Ivo Parbuse ja praeguseks pankrotistunud Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhi Elmar Sepa, kelle suhtes jõustus eile ringkonnakohtu otsus, millega mõisteti nad pistisekuritegudes süüdi.

Keskerakonna põhikiri näeb ette, et partei liige arvatakse erakonnast välja, kui tema kriminaalasjas on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus.

Hetkel ka AS Tallinna Soojuse nõukogu esimehe kohal tegeva Elmar Sepaga seoses on tõstatumas päevakorda küsimus tema tagasikutsumise kohta.

Tulenevalt äriseadustikust ja kohaliku omavalitsuse korralduse seadusest nimetab nõukogu liikme ja kutsub nõukogu liikme tagasi linnavalitsus.

«Abilinnapea Arvo Sarapuu teeb linnavalitsusele ettepaneku võtta Elmar Sepa tagasikutsumise küsimus päevakorda,» edastas Tallinna linnakantselei avalike suhete teenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles