Emadepäev möödub maratonirajal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeneriametit pidav Maarja Pilipenko (paremal) innustas ka oma ema Marika Pilipenkot rohkem liikuma. Emadepäeva veedavad nad samuti üheskoos joostes.
Treeneriametit pidav Maarja Pilipenko (paremal) innustas ka oma ema Marika Pilipenkot rohkem liikuma. Emadepäeva veedavad nad samuti üheskoos joostes. Foto: Kristjan Teedema

Kui ema ja tütar pole teineteist kaua näinud, jätkub juttu pikalt. Jutud saab ära rääkida ka joostes või kepikõndi tehes, räägivad Marika ja Maarja Pilipenko.

Liikumine annab nii palju rõõmu, et toas istumisest hoopis mõnusam on tähistada emadepäeva maratonirajal, leiavad ema-tütar. Jooksumaratonile lähevad nad juba kolmandat korda. Varem on nad läbinud 10 ja 23 km rajad kepikõnnil, nüüd on kavas 10 km joosta.

Jooksma hakkasid Pili­pen-k­od tõsisemalt paar aastat tagasi, mil tütar Maarja lõpetas ülikoolis füsioteraapia eriala ning asus tööle jooksu- ja kõnnitreenerina. TÜ Kliinikumis töötav ema Marika on tütre algatusega rahul ja ütles, et füüsiline vorm on nüüd ainult paranenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles