Malvius tagab kvaliteedi

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy (Getter Jaani) ja Danny (Uku Suviste) õrnusehetk autoistmel.
Sandy (Getter Jaani) ja Danny (Uku Suviste) õrnusehetk autoistmel. Foto: Vanemuine

Muusikali «Grease» Vanemuise versioon pakub üle kahe tunni särtsakat vaatemängu ning tutvustab publikule meie muusikalilavadele kasvanud noort põlvkonda.

Uskumatu! Alles see oli, kui nuku- ja noorsooteater linnahallis ülisuure menuga Andres Dvinjaninovi lavastatud «Grease’i» mängis, peaosades Priit Võigemast ja Liisi Koikson, kõrvalosades terve plejaad toona noori ja andekaid, praeguseks kõigile tuntud ja suurte kogemustega lauljaid ja näitlejaid. Uskumatuks teeb tõiga asjaolu, et kõik see ei juhtunud mitte eile, vaid … täpselt kümme aastat tagasi!

Kümne aastaga võib palju muutuda. Peale jõuab kasvada uus põlvkond vaatajaid ning lavale sirguda samasugune plejaad noori andekaid lauljaid ja näitlejaid, keda kõik, kui veab, kümne aasta pärast nime- ja nägupidu tunneme. Sellel uuel põlvkonnal, kes verivärskes «Grease’is» kaasa lööb, on aga topelt vedanud – neil õnnestus Eestis juba 1989. aastast ilma teinud Georg Malviuse käe all töötada. Paljud laval möllavad poisid-tüdrukud polnud sel ajal veel sündinudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles