Serviti asus finaalseeriat juhtima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistrivõistluste finaali avamängus alistas Põlva Serviti 27:23 HC Kehra ja juhib seeriat 1:0. Võitjate parimana viskas Ardo Puna 11 väravat, Roman Aizatullov ja Pavel Turajev lisasid neli tabamust. Kehra resultatiivseim oli kaheksa väravaga Uku-Tanel Laast, viie tabamusega toetas teda Sten Toomla.

Ehkki Põlva juhtis teisel poolajal peaaegu pidevalt paari-kolme väravaga, tuli nende peatreeneri Kalmer Mustingu sõnul võit palju raskemalt, kui skoor näitab. «Pinge oli otsast lõpuni sees, alles võib-olla viimased poolteist minutit võisime kindlad olla, et see on meie mäng. Esimesel paarikümnel minutil olime liiga individuaalsed,» sõnas Musting.

Samas oli tal sellele ka põhjendus olemas. «Poolfinaalis ei olnud meil sellist spordimehelikku suhtumist, nagu pidanuks olema. Eks ma kasutasin ka ise palju noori mängijaid, aga just selle tõttu nappis meil mängu algul tõsiste mängude kogemust,» raputas Musting ka endale pisut tuhka pähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles