Treenerit ümbritseb salapära

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bjørn Kristiansen kõigi märkide järgi Eesti sprindikoondise juures uut lepingut ei saa. Seni pole aga selge, kes võtab üle tema koha.
Bjørn Kristiansen kõigi märkide järgi Eesti sprindikoondise juures uut lepingut ei saa. Seni pole aga selge, kes võtab üle tema koha. Foto: Priit Simson

Eesti suusatamise sprindikoondis on ikka peatreenerita. Kui algul loodeti selle nädala lõpuks uue juhendajaga leping sõlmida, siis Eesti suusaliidu värske peasekretäri Jaak Mae sõnul ei suudetud eilsel koosolekul ikkagi veel otsuseni jõuda.

«Jätkame kahe inimesega läbirääkimisi,» lausus Mae, soovimata kummagi kandidaadi nime avalikustada. «Meil on variant A ja variant B, kuid mõlema puhul on veel agasid. Kõik sõltub sellest, kas jõuame tingimustes kokkuleppele. Me ei soovi olla kinni ühes kandidaadis, vaid vaadata olukorda laiemalt.»

Täpsustavale küsimusele, kas treenerikandidaadid on välismaalt või Eestist, vastas Mae taas põiklevalt. Usaldusväärse allikaga vestelnud Postimehe andmetel võib aga uue treeneri nimi väga suure tõenäosusega selguda juba täna. Ehkki varem räägiti ka senise treeneri Bjørn Kristianseni jätkamisest, pole mullu koondisega põrunud norralane väidetavalt kandidaatide esirinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles