Rock vajab agressiivsust ja tarkust, Kalev peab aimama vastase muutusi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Pahv
Peep Pahv Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo ja Tartu Rocki korvpallimeeskond tunnevad teineteist läbi ja lõhki ning vastast üllatada näib olevat üsna raske. Nelja võiduni mängitavas pikas finaalseerias oleks aga sinisilmne loota vaid ühele stiilile – edu saavutamiseks tuleb leida uusi käike.

Neljapäeval peetud esimese mängu põhjal on rohkem põhjust muutustele mõtelda Rockil. Ja seegi, mida muuta, on avavaatuse taustal selgelt näha. Jättes kõrvale mõne võtmemängija kesise panuse, on Rockil vaja lahendada kaks suurt probleemi: kuidas muuta kaitse agressiivsemaks ja kuidas tõhustada lauavõitlust.

Agressiivsest kaitsest. Rocki peatreener Gert Kullamäe andis mängujärgsel pressikonverentsil selgelt mõista, et plaan nägi ette Kalevi mängujuhile Tanel Sokule surve avaldamist. Ilmselt oli selle ülesandega platsil seni kaitsespetsialistiks peetud Silver Leppik. Paraku suutis kogenud tagamees tekitada survet vaid üksikutel hetkedel, märksa rohkem aega veetis ta Sokust eemal, lubades Eesti parimal mängujuhil rahulikult oma meeskonna rünnakuid organiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles