Botaanikaaias avati emadepäeval tulbifestival

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulbid.
Tulbid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinna Botaanikaaias avati tänasel emadepäeval tulbifestival, kus lisaks lilledele ja maastikule on võimalus nautida Laura Põldvere ja Raivo Tafenau kontserti, osaleda ekskursioonidel ning osta suvelilli ja ampleid.

«Selle aasta tulbifestivaliks rajati eelmisel sügisel dendraariumisse kaks uut värvikirevat tulbipeenart. Esiväljakul saab näha juba eelmisel aastal õitsenud massistutusega tulbiringe ning kollektsiooni varasemaid ja hilisemaid tulpe erinevatest sordirühmadest,» ütles botaanikaaia direktor Karmen Kähr ERR Uudistele.

«Kindlasti ei ole tulbid ainus põhjus meie juurde tulemiseks – märgata tasub ka puude ja põõsaste kevadist ilu,» lisas Kähr.

Huvilistel on võimalus osaleda botaanikaaia spetsialistide juhendatud tasuta ekskursioonidel ja osta kaasa botaanikaaia partnerite müüdavaid suvelilli, ampleid ja roosiistikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles