Linn asub kõrtsikundesid pitsitama

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede öösel kell 23.15 oli Rüütli tänava Gildi ja Munga vahelisel lõigul Möku ja Kivi baari juures sadakond baarikülastajat, soe öö oli välja meelitanud paljusid ning rahva-rohkematel hetkedel võis sellel tänavalõigul aega veeta ligikaudu kolmsada inimest.
Reede öösel kell 23.15 oli Rüütli tänava Gildi ja Munga vahelisel lõigul Möku ja Kivi baari juures sadakond baarikülastajat, soe öö oli välja meelitanud paljusid ning rahva-rohkematel hetkedel võis sellel tänavalõigul aega veeta ligikaudu kolmsada inimest. Foto: Margus Ansu

Linnavalitsus leiab, et Rüütli tänava hommikust räpasust aitaks vältida see, kui baarid ei laseks inimesi joogiga tänavale. Lahendusena hakkab politseipatrull sagedamini käima Möku ja Kivi baari lähistel korda loomas.

Möödunud nädalal avaldas Tartu Postimees Jüri Saare repliigi, mis juhtis tähelepanu, et Rüütli tänav on tihtilugu öiste pidutsejate järel räpane ning linnas puudub peremehetunne, et laga koristatud saaks. «Kaugel sellest, et nüüd peaks järgnema südalinna öise peomelu tapmine,» märkis Saar.

Kipub aga minema soovitule vastupidises suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles