Omaksed kahtlustavad raviviga

Irina Kablukova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma poja surmas arste süüdistav Nadežda Beljanina nõuab Ida-Viru keskhaigla meedikute karistamist.
Oma poja surmas arste süüdistav Nadežda Beljanina nõuab Ida-Viru keskhaigla meedikute karistamist. Foto: Toomas Huik

Ida-Viru keskhaiglas surnud mehe vanemad on veendunud, et nende poeg kaotas elu arstide hooletuse tõttu.

Kümme päeva tagasi oli Ida-Viru keskhaiglas (IVKH) suur pidu. Uhkeis rõivais külalised tulid lilledega uue hoone pidulikule avamisele Kohtla-Järve Ahtme linnaosas. Lindi lõikasid läbi sotsiaalminister Taavi Rõivas, riigikogu liige ja haigla nõukogu esimees Valeri Korb ning haigla juhid. Orkester, šampus, tänukirjad ...

Uus hoone ise rabab nii spetsialisti kui ka patsienti. Kõik seal on sisustatud meditsiini ja tehnika viimase sõna järgi. Võiks tõsiselt rõõmustada Ida-Viru meedikute üle, kes asusid ümber peaaegu et 21. sajandi meditsiiniimesse, samuti kohalike elanike üle, kui mitte samal ajal prokuratuur ei uuriks kolme kriminaalasja, mis algatati maovähendusoperatsioonide ohvrite avalduste alusel. Kuid menetluses on veel üks prokuratuuri saadetud avaldus sillamäelase Valeri Beljanini emalt, kelle poeg suri arstide väidetava hooletuse tõttu mullu sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles