Vana autoga sõitnud Ott Tänak oli imele lähedal

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aasta kujunes vaheaastaks. Muuhulgas osalesid Subaruga kihutanud Tänak ja Martin Järveoja Lätis peetud Eesti meistrivõistluste etapil.
2013. aasta kujunes vaheaastaks. Muuhulgas osalesid Subaruga kihutanud Tänak ja Martin Järveoja Lätis peetud Eesti meistrivõistluste etapil. Foto: Ray Põder

Ott Tänak võttis Tallinna rallil oma päevinäinud Subarust viimast ja mõnes mõttes oli ta isegi suurem võidumees kui ralli üldvõidu saanud Georg Gross.

Reedel ja laupäeval toimunud kihutamine oli viimaste aastate põnevaim. Viimase kiiruskatse eel juhtis WRC-autoga sõitnud Gross Tänaku ees vaid 0,2 sekundit, kolmandal kohal asunud venelane Aleksei Lukjanuk jäi maha 1,8 sekundit.

Gross vormistas viimasel kiiruskatsel siiski võidu. Sarnaselt Tänakuga N-rühma autoga sõitnud Lukjanuk oli viimasel kiiruskatsel teine, ent edestas Tänakut vaid sekundiga. Nii jäi uuemat ja kõikide tehniliste näitajate poolest paremat tehnikat kasutanud venelane lõpuks Tänakule alla vaid 0,6 sekundiga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles