Üliõpilased kogusid turvakeskusele kuuekohalise summa

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Laste Turvakeskuse juhataja Erki Korp.
Tallinna Laste Turvakeskuse juhataja Erki Korp. Foto: Ergo Kuld.

Tallinnas, Tartus ja veel mitmes linnas kogus sadakond tudengit eelmisel reedel Tallinna Laste Turvakeskusele kokku üle 160 000 krooni annetusi.


Kampaania Teeme Head 2009 raames kogutud raha on mõeldud selleks, et sisustada turvakeskuses moodne stuudio-muusikaklass. Sularaha koguti kokku 157 227 krooni ja 20 senti. Seda raha saadi igasugusel erineval moel - annetati nii Eesti kroone kui ka valuutat, paar inimest andis võiduga loteriipileteid.

«Paljud inimesed soovisid teha ülekandeid, kuid kuna need rahad alles laekuvad, seega suureneb annetatud rahasumma veelgi ja see täpsustub paari päeva jooksul. Tänase seisuga oli turvakeskuse arveldusarvele laekunud ülekannetega tehtud annetusi summas 7850 krooni,» teatas turvakeskuse juhataja Erki Korp.

Peale sularaha said tudengid ka muid annetusi - mitmeid muusikainstrumente ja raamatuid. Neid sai nii palju, et jätkub ka teistele lastekodudele nii Tartus kui Tallinnas.

«Tallinna Laste Turvakeskuse lapsed ja töötajad on südamest tänulikud Southwesterni suveprogrammis osalevatele tudengitele, kes tegid meile uskumatu kingituse. Aga veelgi tänulikum on meie kollektiiv kõigile nendele inimestele, keda tudengite üleskutse ei jätnud ükskõikseks ja nad otsustasid aidata Tallinna Laste Turvakeskust,» lausus Korp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles