Haikala õpetab loogikat

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna gümnaasiumi õpetajad Jana Jõgeva ja Maksim Ivanov said õppematerjali «Hai on kala, aga iga kala ei ole hai» eest Tiigrihüppelt tänukirja ja uhke klaasauhinna.
Annelinna gümnaasiumi õpetajad Jana Jõgeva ja Maksim Ivanov said õppematerjali «Hai on kala, aga iga kala ei ole hai» eest Tiigrihüppelt tänukirja ja uhke klaasauhinna. Foto: Kristjan Teedema

«Hai on kala, aga iga kala ei ole hai» on õppematerjalile küll üsna pikk nimi, kuid loogika õpetamiseks mõeldud ülesannete kogumikule sobib kui valatult.

Igal aastal korraldab Tiigrihüppe Koolielu portaal õpetajatele võistluse, kus selgitatakse välja kõige parem, mugavalt kasutatav ja õppima kutsuv e-õppematerjal. Eelmisel nädalal valiti selle aasta parimaks just eespool nimetatud ülesannete kogu, mille tegid Annelinna gümnaasiumi õpetajad.

Matemaatikaõpetaja Maksim Ivanov hakkas sügisest õpetama loogika valikkursust. Matemaatika õppekava loogikat enam ette ei näe, vajalikke õppematerjale seetõttu pole ning Ivanov leidis sellest hea ja vajaliku põhjuse võistlusel osalemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles