Savilind kogub professionaalsust

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart ja vanaema õmblesid Anule sünnipäevaks vahva triibulise nuku. Emajõe kooli üks truppidest tõi erivajadustega laste teatrifestivalil lavale Sipsiku sünniloo.
Mart ja vanaema õmblesid Anule sünnipäevaks vahva triibulise nuku. Emajõe kooli üks truppidest tõi erivajadustega laste teatrifestivalil lavale Sipsiku sünniloo. Foto: Kristjan Teedema

Igal kevadel kogunevad üle Eesti erivajadustega laste ja noorte teatritrupid, et üheks päevaks Tartus kokku saada ja teistele oma näidendid Savilinnu festivalil ette mängida.

Eesti ainus erivajadustega noorte teatrifestival Savilind toimus juba üheteistkümnendat korda ning eile olid kohale tulnud 16 kooli ja tugikeskuse trupid.

Eelmisel aastal rääkis korraldaja Katrin Luts, et erivajadustega laste truppide juhendajatele oleks vaja spetsiaalset teatrikoolitust, ning möödunud talvel saigi see teoks. Juhendajad käisid kahel korral Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles