Ingrami eemaldamine lõi kired lõkkele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängust eemaldatud Justin Ingram elas pahameele kohtunike vastu välja saaliukse peal.
Mängust eemaldatud Justin Ingram elas pahameele kohtunike vastu välja saaliukse peal. Foto: Margus Ansu

«See ei olnud kohtunike poolt hea otsus – viga oli, kuid mitte sihilik viga. Olen väga pettunud, vedasin oma meeskonda otsustaval hetkel alt.» Need sõnad kuuluvad Tartu Rocki korvpallimeeskonna ameeriklasest tagamehele Justin Ingramile. 1.41 jäi Rocki ja Kalev/Cramo vahelise Eesti meistriliiga finaalseeria kolmanda kohtumise kolmanda veerandaja lõpuni, kui Ingram üritas takistada Kalevi tsentri Bamba Falli viset. Kohtunikud leidsid, et tartlane ei püüdnudki mängida palli … Kuna see oli Ingrami jaoks selles kohtumises juba teine ebasportlik viga, saadeti ta platsilt minema.

Mängujuhita jäänud Rock ei suutnud Kalevile väga ohtlikuks saada ja kaotas 58:67. Kalev võib juba reedel Tartus seeria võidukalt lõpetada.

Ilmselt selgub täielik tõde, kas vilemeestel oli õigus või mitte, alles pärast olukorra videolindilt uurimist. Vahetult pärast mängu, kui esimesed emotsioonid olid lahtunud, valitsesid kaksipidi arvamused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles