Kes keegi uutest tulijatest murrab naiste koondisesse?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Jaanus Levkoi jälgimas koondise pesamuna Trine Kasemägi viset.
Peatreener Jaanus Levkoi jälgimas koondise pesamuna Trine Kasemägi viset. Foto: Karli Saul/SCANPIX

2015. aasta Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks valmistuv naiskond alustas sel nädalal ühistreeningutega. «Sel aastal on kõik oluliselt paremas vormis kui möödunud suvel, kuna klubihooaeg alles lõppes,» sõnas koondise peatreener Jaanus Levkoi. «Edu saavutamiseks peame mängima kiiret ja ehk ka veidi avantüristlikku korvpalli. Mängijad on enamjaolt kogenud ja karastunud. Ise ei tohi kedagi karta, väljakul on ju mõlemas tiimis viis inimest ja meil on oma šansid olemas.»

Eesti läheb juuni alguses vastamisi turniiri korraldava Luksemburgiga, lisaks Hollandi ja Kreekaga, edasi järgmisse faasi pääseb vaid alagrupi võitja. «Hollandi ja Luksemburgiga oleme varem kohtunud ning nende tase on teada. Kreeka kohta lubasid lätlased meile infot anda, nad kuulusid eelmisel suvel samasse gruppi,» kommenteeris peatreener.

Eemale jäävad koondisest kevadel Valgevene meistriks ja Balti liiga võitjaks tulnud Jana Rannaveski, lisaks Valeria Kast ja Kerttu Jallai. Ent samal ajal on ka neli debütanti – Anastassia Ptitsõna, Pirgit Piibur, Trine Kasemägi ja Marit Maaring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles