Osa fotosid vajab nimesid

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituste ja ürituste osakonna juhataja Terje Lõbu näitab fotosid, mis on hom­me õhtuks valmiva väljapaneku jaoks õhukesele plaadile pandud ülikooli multimeediatalituses.
Näituste ja ürituste osakonna juhataja Terje Lõbu näitab fotosid, mis on hom­me õhtuks valmiva väljapaneku jaoks õhukesele plaadile pandud ülikooli multimeediatalituses. Foto: Kristjan Teedema

Muuseumiöö pakub muu hulgas huvi vanadelt fotodelt end ära tunda nendel, kes on õppinud Tartu ülikoolis eelmise sajandi tagumises pooles. Äratundmisele lisandub võimalus nimi muuseumi tarvis kirja panna.

Tänavuse muuseumiöö teema «Öös on inimesi» lubas Tartu Ülikooli ajaloo muuseumi näitusteosakonna juhatajal Terje Lõbul ellu viia ammune idee, mille ta oli kaasa toonud Ahvenamaalt. Nimelt pani ta seal tähele, kuidas abistab kogukond enda kohta käiva väljapaneku koostajaid.

Valmib näitus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles