Nõmme linnaosavalitsus toetab «Laulge kaasa» saadet 14 000 krooniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra.
Rainer Vakra. Foto: Raigo Pajula

Selle hooaja esimese «Laulge kaasa» saate salvestus toimub reedel, 29. mail Nõmme spordikeskuses. Linnaosavalitsus toetab ettevõtmist 14 000 krooniga.


Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra kinnitas, et see raha on ette nähtud saate tootmise toetamiseks ning reklaami tegemiseks ajalehtedes, raadios ja televisioonis.

Vakra ütles, et «Laulge kaasa» saate salvestus kujuneb avalöögiks Nõmme kevadpäevade ettevõtmistele, mis toimuvad laupäeval samuti Nõmme spordikeskuses. Kõik algab piduliku rongkäiguga Nikolai von Glehni lossi juurest ning jätkub ligi 900 noore laulja ja tantsija esinemisega spordikeskuses.

Vakra sõnul olid Nõmme kevadpäevad 1990.aastatel inimeste hulgas väga populaarsed. Kohal käis tuhandeid nõmmekaid ja teisigi tallinlasi. Viimastel aastatel on aga toimunud igasuguseid muid tasuta ettevõtmisi nii palju, et inimestel on raske valida ning Nõmme päevad on oma külgetõmmet oluliselt kaotanud.

«Tänavu tahtsimegi midagi muud ja huvitavat välja mõtelda, et avalöök oleks võimas,» kinnitas linnaosavanem. «Laulusaate salvestus on kindlasti hea valik. Ka koht - spordikeskus oma väliujulaga tõmbab tõenäoliselt inimesi ligi.»

Vakra sõnul toimusid esimesed Nõmme kevadpäevad 1926. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles