Seppiku kandideerimine Reformierakonna nimekirjas on üha tõenäolisem

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Seppik.
Ain Seppik. Foto: Peeter Langovits.

Staažika poliitiku Ain Seppiku kandideerimine Reformierakonna nimekirjas kohalikel valimistel on üha tõenäolisem, ent ta on võtnud endale otsuse langetamiseks veel kuu jagu aega.

«Täna seda veel öelda ei saa - peaks vaatama, kas mind sinna üldse vastu võetakse - aga maailmavaateliselt on minu ilmavaade Reformierakonnaga sarnane,» ütles Seppik ERRi uudisteportaalile.

Keskerakonnast välja astunud Seppiku sõnul on Reformierakonna juhtimine tunduvalt vähem autoritaarne: «Seal ametikoha eest raha ei tule maksta ja selliseid «huvitavaid» asju ei ole,» lausus ta.

Seppik, kelle ambitsiooniks oleks töötada Tallinna volikogus ütles, et teine variant oleks demokraatide nimekirjas kandideerimine, kuigi see tundub talle üha vähem tõenäolisem.

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles, et kõik vaba turumajandust ja parempoolset mõtteviisi pooldavad inimesed on Reformierakonda teretulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles