Mustvee sadama ehitus viibib

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on väga tähtis kiiresti tegutseda, et eraldatud raha ka Mustvee sadamasse jõuaks, leiab endine linnapea Pavel Kostromin, kes valmistas sadama laiendust ette tänavu aprillikuuni.
Praegu on väga tähtis kiiresti tegutseda, et eraldatud raha ka Mustvee sadamasse jõuaks, leiab endine linnapea Pavel Kostromin, kes valmistas sadama laiendust ette tänavu aprillikuuni. Foto: Margus Ansu

Olemas on nii idee, raha, eskiis kui ka vajalikud kooskõlastused, kuid kauaoodatud sadamaehitus Mustvee jõe suudmes pole edasi liikunud.

Sõlmitud on leping omanikujärelevalvega ja kokkulepe pangaga, et saada omaosaluse tasumiseks laenu. Jäänud pole muud kui kuulutada välja projektee­rimis- ja ehitushange, rääkis aprilli alguses Mustvee linnapea kohalt tagandatud Pavel Kostro­min seni tehtust.

Pärast seda, kui volikogu teda meerina umbusaldas ja määras asemele keskerakondlase Max Kauri, on sadama arendus soikunud, leidis Kostromin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles