Viljatud rünnakud

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhid Markus Järvi ja Varro Vooglaid (laua kaugemas servas) andsid 14. mail riigikogu esimehele Ene Ergmale, kelle vasakul käel istub erakonnakaaslane IRList Priit Sibul, üle rohkem kui 38 000 allkirja traditsioonilise, mehe-naise perekonna kaitseks. Sündmust jäädvustasid kaks suurt eratelekanalit, kuid puudus rahvusringhääling.
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhid Markus Järvi ja Varro Vooglaid (laua kaugemas servas) andsid 14. mail riigikogu esimehele Ene Ergmale, kelle vasakul käel istub erakonnakaaslane IRList Priit Sibul, üle rohkem kui 38 000 allkirja traditsioonilise, mehe-naise perekonna kaitseks. Sündmust jäädvustasid kaks suurt eratelekanalit, kuid puudus rahvusringhääling. Foto: Peeter Langovits

Terve kevade on homoõiguslased püüdnud takistada üle-eestilist kampaaniat, mille eesmärgiks oli koguda allkirju samasooliste paaride kooselu seadustamise vastu.

Kogu tänavukevadine kirglik sõnasõda, mis puhkes Eestis pärast seda, kui SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) kutsus rahvast andma allkirja petitsioonile traditsiooniliste pereväärtuste kaitseks, on taandatav ühele dialoogile, mida pidasid omavahel kaks juuraharidusega meest.

Need on Reimo Mets, kes on tuntud homoõiguste eest võitleja, ja Varro Vooglaid, keda Mihkel Raud nimetas hiljuti TV 3 vestlussaates «Kolmeraudne» konservatiivseks mõtlejaks. Mets oli kunagi kutsunud Vooglaiu Facebookis oma sõbraks, Vooglaid oli kutse vastu võtnud ning nii nad seal väitlesidki (kirjaviis muutmata):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles