Varrak raskustest, kriitikast ja võidust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja jooksul hakkasid Kalev/Cramo      mängijad oma peatreenerit Alar Varrakut usaldama.
Hooaja jooksul hakkasid Kalev/Cramo mängijad oma peatreenerit Alar Varrakut usaldama. Foto: Peeter Langovits

Pärast seda kui novembri lõpus ootamatult Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreeneriks saanud Alar Varrak tõi meeskonna sügavast kriisist välja ja viis klubi kolmanda järjestikuse Eesti meistri tiitlini, oleks justkui kohatu tõstatada küsimust, kas 31-aastane mees võiks jätkata Eesti korvpalli esindusmeeskonna eesotsas ka järgmisel hooajal. Reedel võitjana triumfeerinud Varrak ei osanud aga tuleviku kohta veel midagi ütelda, pärast jõule pole ametlikult abitreeneri lepingu sõlminud mees sellel teemal klubi omanikega rääkinud. 


«Ma ei ole kunagi eitanud, et tahan saada peatreeneriks. Möödunud suvel Kaleviga kolmeks aastaks lepingut sõlmides ütlesin välja, et pärast nende aastate möödumist ma abitreenerina ei jätka,» rääkis Varrak. «Nüüd on omanike otsustada, kas jätta peatreeneri koht mulle või tuleb mul veel mõne tugeva peatreeneri kõrval õppida.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles