Uuenenud tenniseväljakud avatakse turniiriga

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Toome Tennis juhatuse liige Juhan Peedimaa näitab uue tenniseväljaku jooni, mis kleebitakse tugevalt väljakukatte külge. «Need ei liigu paigast ära ja nende taha ei jää jalg kinni,» sõnas Peedimaa.
OÜ Toome Tennis juhatuse liige Juhan Peedimaa näitab uue tenniseväljaku jooni, mis kleebitakse tugevalt väljakukatte külge. «Need ei liigu paigast ära ja nende taha ei jää jalg kinni,» sõnas Peedimaa. Foto: Margus Ansu

Poolteist aastat tagasi omanikku vahetanud Toome tenniseväljakud avatakse huvilistele taas laupäeval, kui põhjaliku uuenduskuuri läbinud väljakutel peetakse traditsiooniline igamehe paaristurniir.

OÜ Toome Tennis juhatuse liikme Juhan Peedimaa sõnul oli eile keskpäevaks suurem osa väljakualast kaetud uue Tennis Force’i kattega ning neljast platsist kahel juba ka piirjooned maha märgitud.

Uus kattematerjal koosneb Peedimaa sõnul purustatud katusekividest ja tellistest ning on segatud spetsiaalse ainega, mis teeb selle kärgjaks ja pehmeks. «See jääb natukene elastne ning on poorne. Kui vihma sajab, siis vesi valgub läbi. Kõige peale pannakse tavaline saviliivakiht,» selgitas Peedimaa ning oli uue kattega väga rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles