Vabaduse väljaku alla kolib Rahvarinde muuseum

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teaduskeskus Ahhaa kolib suveks Pärnusse.
Teaduskeskus Ahhaa kolib suveks Pärnusse. Foto: www.ahhaa.ee

Tallinna linnavalitsus otsustab homsel istungil Vabaduse väljaku aluste ruumide loodava Rahvarinde muuseumi ning SA Tallinna tehnika- ja teaduskeskuse kasutusse andmise.

Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt antakse Rahvarinde muuseumi tarvis Tallinna kesklinna valitsuse kasutusse äriruum pindalaga 274 m2 ning SA Tallinna tehnika- ja teaduskeskuskasutuse äriruumid kogupindalaga 624,3 m2.

Eelnõu kohaselt lubab linnavalitsus Vabaduse väljaku aluste ruumide haldajal AS Tallinna Tööstuspargid anda vastavad ruumid Tallinna kesklinna valitsuse ning SA Tallinna tehnika- ja teaduskeskusallkasutusse kuni 16. septembrini 2019.

Tallinna kesklinna valitsus kasutab äriruumi muuseumiruumina ning SA Tallinna tehnika- ja teaduskeskus teadussuunitlusega vaba aja teenuste pakkumiseks, tasudes mõlemad igakuiselt üüri 6,50 eurot/m2. Üürile lisanduvad äriruumi kasutamisega seotud kõrvalkulud (sh hooldus- ja halduskulud), maksud ja koormised.

Neid ruume enne rentinud Tallinna noorsootöö keskus ning SA Teaduskeskus Ahhaa esitasid taotluse üürilepingu lõpetamiseks ning sellest johtuvalt on nendega sõlmitud üürilepingud käesolevaks ajaks lõpetatud ja äriruumid vabastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles