Hiina reisil pole seoseid Rocki uue hooajaga

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki kurvalt lõppenud hooaeg jätkub veel paar nädalat Hiinas. Praegu on koju sõitnud kõik kolm välismängijat ning koju jäävad ka Kristo Saage, Vallo Allingu ja Rain Veideman. Nüüdsetest mängijatest on kehtiv leping vaid Joosep Toomel (esiplaanil).
TÜ/Rocki kurvalt lõppenud hooaeg jätkub veel paar nädalat Hiinas. Praegu on koju sõitnud kõik kolm välismängijat ning koju jäävad ka Kristo Saage, Vallo Allingu ja Rain Veideman. Nüüdsetest mängijatest on kehtiv leping vaid Joosep Toomel (esiplaanil). Foto: Margus Ansu

Eesti meistrivõistlused hõbemedaliga lõpetanud TÜ/Rocki korvpallimeeskond sõidab mai lõpus kolmenädalasele turneele Hiina, kuhu võetakse kaasa ka mitu teiste Eesti klubide mängijat.

«Minu meelest oleks rumal sellisest võimalusest ja kogemusest loobuda,» ütles Rocki peatreener Gert Kullamäe, kelle leping klubiga lõpeb 31. mail.

Turnee jooksul külastatakse Šanghaid, Pekingit ja teisi linnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles