Tallinna tööotsijatele toimub infopäev

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa
Töötukassa Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tallinna Ettevõtlusamet korraldab tööotsijatele täna kella 12-14.30 Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis tasuta infopäeva «Millest alustada, kui oled töötu».

Infopäeval annab Eesti Töötukassa Tallinna ja Harjumaa osakonna esindaja hüva nõu, millest alustada, kui inimene on kaotanud töö.

Tööotsijale Tallinna Keskraamatukogus kõneleb Tallinna Keskraamatukogu raamatukoguhoidja Karin Raud.

Tööõigusalase nõustamise praktikast kõneleb tööõigusnõustaja Reet Vare Tallinna Ettevõtlusametist, nõuandeid tööotsijale jagab Tallinna Ettevõtlusamet tööhõive peaspetsialist Merle Kark ning näpunäiteid võlgadesse sattunud isikutele Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse võlanõustaja Heete Simm.

Teemal «Kuidas alustada oma ettevõttega?» kõneleb klaasikunstnik ja galerist Kateriin Rikken.

Infolaudadega on üritusel väljas Tallinna Sotsiaaltöö Keskus (võlanõustamine), Tallinna Ettevõtlusamet - Tallinna linna tööbüroo, tööõigusnõustamine, ettevõtja infopunkt (ettevõtlusega alustamine ja ettevõtlustoetused), Tallinna Keskraamatukogu (arvutikoolitused algajatele ja tööotsijatele) ja Capacity Kool (koolitused tööotsijale).

Infopäev on tasuta ja toimub ka sünkroontõlge vene keelde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles