Kaks kadunud valimiskasti ilmusid välja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskast.
Valimiskast. Foto: Silje Annuk.

Kaks viiest valimiskastist, mis linnavolikogu keldrist kaduma läksid, ilmusid täna hommikul välja.


«Kadunud eelhääletamiskastid olid ühes linnaosavalitsuses, kuhu nad olid viidud seoses linna korraldatud küsitlusega ja täna hommikul toodi need tagasi,» ütles Tallinna linnasekretär ja valimiskomisjoni esimees Toomas Sepp.

Seda, missuguse linnaosavalitsusega tegemist oli, keeldus Sepp ütlemast. Kolme eelhääletuskasti saatus on tänaseni teadmata.

«Pärast valimisi korjatakse kõik valimisteks vajalikud asjad kokku ja need hoiustatakse omaette ruumis. Kuna linn on vahepeal läbi viinud mitu rahvaküsitlust, siis oleme neid kaste küsitluste ajaks välja andnud. Tänaseks on kaks kasti üles leitud, nii et ainult kolm on veel kadunud,» lausus Sepp.

Linna valimiskomisjon jagas linnaosade haldussekretäridele ja valimisjaoskondadele eurovalimisteks vajalikke materjale ning kaste eelmise nädala neljapäeval ja reedel. Siis selguski kummaline puudujääk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles