Milliseid eripakkumisi saab suvel spordiklubidest?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meriton Conference & Spa Hotel.
Meriton Conference & Spa Hotel. Foto: Jelena Rudi

Tallinncity võttis ühendust Tallinna suuremate spordiklubidega, et uurida, millised plaanid on neil suvehooajaks ning milliste eripakkumistega nad uusi kliente selleks ajaks oma ruumidesse meelitavad. Üleskutsele reageerisid Meritoni spordiklubi, Status Club, Sparta, Kalev SPA, Arctic Sport Club, Scala Fitness ja Tallinnas kolme klubiga esindatud MyFitness.

Meritoni spordiklubi

Meie spordiklubi läheb üle suvisele treeningkavale 27. maist. Hetkel on plaanis korraldada suuremat sorti spordipäev 20. juulil, koht täpsustamisel.

Eripakkumised: maikuus kolme kuu kaart 135 eurot, juunis 10 korra kaart 20-protsendilise soodushinnaga 60 eurot. Juulikuus pakkumisi ei ole ning augustis juba üheksa kuu lepingu pakkumine.

Status Club

Suvehooajal on Status Club’i rühmatreeninguid alates 10. juunist tavapärasest vähem. Täpsemalt treeningute tunniplaaniga on võimalik tutvuda klubi kodulehel.

Status Clubil on suur terass suurepärase vaatega merele ja kus kena ilmaga viiakse läbi rühmatreeninguid. Klubi asub Rocca Al Mare lahe kaldal, kus on välisportimiseks ideaalsed võimalused - klubihoone kõrvalt läheb läbi rulluisu ja jalgratta tee.

Eripakkumised: suve eripakkumine on 50-korra klubikaart hinnaga 880 eurot. Pakkumise teeb eksklusiivseks see, et hooajal seda kaarti klubi hinnakirjas pole. Täpsemalt saab pakkumist vaadata siit.

Klubi Sparta

Suvehooajale üleminek teeb küll Sparta tunniplaani talvisega võrreldes hõredamaks, aga säilib  endiselt piisavalt suur valikuvõiamlus klubis treenijatele - umbes 80 tundi rühmatreeninguid nädalas ka suvisel ajal.

Suve eripäraks on ka rohkete välitreeningute lisandumine tunniplaani. Suvise plaani järgi jätkab treeninguid aastaringselt treener Jaanus Teppani juhendamisel harjutav harrastajate suusagrupp. Maikuust on lisandunud tunniplaani kaks korda nädalas toimuv VäliRatta treening, mida juhendavad Allan Aulik ja Priit Prous, samuti kaks korda nädalas toimuvad jooksutreeningud treenerite Ahto Tatteri, Urmas Randma ning Marius Undi juhtimisel ning korra nädalas toimuv Rulluisu ABC, mida juhendab mitmekordne Eesti meister Kert Keskpaik. Kõik välitreeningud algavad Spartast.

Samuti plaanib klubi jätkata mulluseid ülipopulaarseid tasuta SuveVormi treeninguid, kus treener Maris Kajari jagab Järve metsas kõigile huvilistele erinevaid kepikõnni ning lihtsalt värskes õhus liikumise juhtnööre.

Eripakkumised: suvel toimub kampaania «Sõber kingib tasuta kuu», kus Spartas treenijad saavad oma sõpru klubisse tuues premeerida ennast tasuta kuuga. Sparta alustab juuni alguses ka traditsioonilise TempliMaratoni-kampaaniaga, kus Spartas treenijad saavad koguda templeid ning võivad hiljem võita erinevaid auhindu.

Kalev SPA

Kalev SPA tunniplaanis suvel olulisi muutusi ei tule ja kõik populaarsemad treeningud jäävad alles. Jätkuvad ka uued tunnid nagu Gymstick, Spinning ja Aquaspinning.

Eripakkumised: lisaks pakub klubi spetsiaalset suve eritreeningut «SummeFit», kus treenitakse selle nimel, et rannariietes hea välja näha.

Uudisena saab personaaltreenerite juures teha Sports Gene sportliku võimekuse ja kehakaalu ohjeldamise geeniteste. Külalistele avatud ka päiketerrass, kus pärast trenni mõnusalt lõõgastuda.

Arctic Sport Club

Arctic Sport Club jätkab suvel treeningutega tavapäraselt, kuna klubi liikmed on harjunud treenima aataringselt ning suvel leitakse selleks isegi rohkem aega ja energiat kui talvel, mil päevad oluliselt lühemad.

Välitreeningutest toimuvad erinevad kursused, sh rulluisu kursus ja maastikuratta kursus, lisaks ühised maanteeratta treeningud. Klubis on au sees ka täiskasvanute ujumiskursus, kus lihvitakse väikses grupis enda ujumistehnikat ning kus osalevad nii klubiliimeid kui mitteliikmed.

Eripakkumised: suurepärane suve eripakkumine Tallinna ja Tartu Arctic Sport Clubis treenimiseks sõnumiga ENNE DRILL, SIIS GRILL! on üleval meie kodulehel, suvepakkumisega saab liituda kuni jaanipäevani. Vaata edasi siit.

Scala Fitness

Tuleme välja suvepakkumisega «Fit & Fresh», millega pakume limiteerimata ajaga täispaketti vaid 33 euro eest kuus.

Alates 3. juunist jooksutreeningud 1,5 tundi kell 18.30 esmaspäeviti Peeter Karaski juhendamisel trassil Kadriorg-Pirita

Eripakkumised: «Fit & Fresh», kõik uued liitiujad saavad juunis lisaks kingituseks ühe tasuta Ultratone seansi.

MyFitness

Suvehooajale vastu minnes on MyFitness muutnud oma lahtiolekuajad suviselt sõbralikumaks, et saaks ka rannamõnusid nautida ning samuti muutub natukene ka treeningplaan. Treeningud natukene varasemaks, et saaks suve õhtul väljas olla. Siiski kõik populaarsed treeningud toimuvad juba harjumuspärastel aegadel.

Tallinna klubide liikmed saavad harrastada jooksutreeningut MyFitness Viru klubis, mis toimub kolmapäeviti kell 17.30.

Eripakkumised: sooduspakkumisi saab näha klubide kaupa ja ürituste raames, seega tuleb hoida silm peal klubi koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles