Uutes peenardes idanevad seemned

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova gümnaasiumi esimese klassi õpilased ja Karoliine lasteaia mudilased torkasid eile entusiastlikult mulda nii näpud kui ka seemned. Paar peenart jäi ootama ka Tartu Erakooli lapsi.
Karlova gümnaasiumi esimese klassi õpilased ja Karoliine lasteaia mudilased torkasid eile entusiastlikult mulda nii näpud kui ka seemned. Paar peenart jäi ootama ka Tartu Erakooli lapsi. Foto: Kristjan Teedema

Karlova gümnaasiumi lapsed ei hoolinud eile hommikul ei vihmast ega poristest peenravahedest ja olid hakkamas, et seemned mulda pista. Vaid üks tüdruk ütles, et temal on valged kingad ja neid ei tohi ära määrida.

Ka Karoliine lasteaia mudilased olid külvamistööks valmis. Mittetulundusühingu Tartu Maheaed juhatuse liige Avo Rosenvald võttis reha ja asus peenardele väikseid vagusid peale tõmbama.

Till, petersell, kurk, suvikõrvits, saialill, porgand, ba­siilik ning kindlasti midagi veel said eile mulda Pargi tänava vanale varjendile rajatud kooliaias. Töökäsi jätkus ja kõik läks ludinal. Klassijuhataja Merike Heeringson ning lasteaiaõpetaja Diana Logovaja, samuti Karoliine lasteaia juhataja Silja Kasekamp lubasid, et nemad kannavad hoolt selle eest, et lastel püsiks ka suvel meeles käia rohimas, kastmas ja kobestamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles