Korb: toetan ja ajan ausat poliitikat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna vanem Mihhail Korb.
Kesklinna vanem Mihhail Korb. Foto: Toomas Huik

Tallinna Kesklinna vanem Mihhail Korb ütles, et kuna ta polnud Ivo Parbuse ja Elmar Sepa vestluse juures, siis on tal raske seda tagantjärele tõlgendada.


Tallinna võimukoridorides olulistel positsioonidel olnud Parbus ja Sepp arvustasid kapo poolt salvestatud vestluses linnaosavanemaid. Tollase Kristiine linnaosavanema Korbi kohta väitsid nad, et tollel olevat raskusi eesti keelest arusaamisega ning üldse olevat ta ametisse saanud riigikogu Keskerakonna fraktsiooni kuuluva isa Valeri Korbi toel.

«Eravestlustes räägitakse igasuguseid asju, mis valdavalt põhinevad hetkeemotsioonidel, mitte faktidel. Kuna mina ei olnud selle vestluse osapool, on mul raske öelda, mida nad mõtlesid või arvasid,» ütles Korb Postimehele.

«Isiklikult olen püüdnud alati asju ausalt ja korrektselt ajada ning mitte olla kellegi poolt manipuleeritav. Keeleoskust olen järjepidevalt arendanud. Mõningaid komistusi tuleb ikka ette - kui keel ei ole emakeel. Toetan ausat poliitikat ja olen seda igati püüdnud ka ajada,» kinnitas tänane Kesklinna vanem.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles