Tugev juht muutub kodus pehmeks

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurem osa Jelena Frunze ajast on pühendatud tantsukoolile. Tööpäevad venivad sageli õhtul kella kaheksani ja nädalavahetustel käib ta võistlustel kaasas.
Suurem osa Jelena Frunze ajast on pühendatud tantsukoolile. Tööpäevad venivad sageli õhtul kella kaheksani ja nädalavahetustel käib ta võistlustel kaasas. Foto: Margus Ansu

Jelena Frunze on pealtnäha pisike ja armas, pehme kesta all pulbitseb aga tugev sisu. Kui vaja, oskab ta kasutada seda tõsist ehtõpetajalikku hääletooni, mis viib hoobilt mõtted tagasi lapsepõlvepahandustele.

Kaheksa aastat tagasi tegi Jelena Frunze oma tantsustuudio GaLeRii. Tol ajal oli see Tartus esimene, kus treeningud käisid vene keeles. «Emakeeles on ikka natuke kergem,» oli ja on Frunze veendunud. Viimasel ajal on talle küll tekkinud paar konkurenti, kuid viis aastat oli ta oma nišis päris üksinda.

Mõnekümne lapsega stuudiost, mille treeningud toimusid ööklubis, on nüüdseks kasvanud 120 õpilasega tantsukool, kus pidevalt lisandub uusi tantsustiile, õpetatakse moekoreograafiat ja iluvõimlemist, saab läbida treenerikursuse ning kord kuus räägitakse ka sellest, kuidas ilus olla ja enda eest hoolitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles