Luksusautode rallil kihutanud hakkasid kohtus nutma

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaad läbinud elustiiliralli "Gumball 3000" osalejad. Foto on illustratiivne.
Pärnumaad läbinud elustiiliralli "Gumball 3000" osalejad. Foto on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Kõik kolm rahvusvahelise luksusautode ralli «Gumball 3000» ajal Ida-Virumaal kinni peetud ja arestikambrisse saadetud välismaalast valasid üleeile kohtusaalis pisaraid ja anusid, et neid ei saadetaks vangi.

Kui Šveitsist Zürichist pärit Michael Andrea (29), kes ületas oma Ferrariga kiirust enam kui 40 km/h, ja Venezuelast pärit Antonio Jose, kelle Lamborghini kiiruseks mõõdeti 171 km/h, üleeile Viru maakohtu ees seisid, kukkusid mõlemad pisaraid valama, kirjutab Põhjarannik.

Oma lõppsõnas rääkis Ferrari juht pisarsilmil juba mitmendat korda, kui siiralt ta oma tegu kahetseb ning et arestimajas veedetud öö oli talle väga raske.

Ka see Venezuela-Itaalia kodakondsust omav mees kukkus üsna kohe kohtus nutuhäälitsusi tegema. Ta värises ja võdises, hoidis kramplikult toolist ning vahepeal tegi liigutusi, nagu oleks tal halb olla.

Üleeile mõisteti karistus veel ühele Šveitsist pärit lukususrallimehele, kes jäi vahele Narva all, kui tema kiiruseks mõõdeti 90 alas 158 km/h. Oliveri (27) karistuseks sai üks ööpäev aresti, mille ta oli juba ära istunud, ning 5 kuud juhtimisõiguse äravõtmist. Pärast kohtuotsuse kuulmist hakkas ka tema lahinal nutma ning kohtutõlki kallistama.

Pikemalt loe Põhjarannikust.

Märksõnad

Tagasi üles