Street Poweri korraldaja nõuab autospordi liidult 50 miljonit

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Street Power publikurohkusega kiidelda ei saanud.
Street Power publikurohkusega kiidelda ei saanud. Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Väidetavalt kassarahaga plehku pannud Street Poweri korraldaja Kunnar Läets lubab autospordi liidu vastu esitada 50-miljonilise hagi, kuna liit olevat ürituse nurjamises süüdi.

Kunnar Läets süüdistab autospordi liitu, kes olevat väidetavalt survestanud võistlejaid üritust boikoteerima ja nurjas nii Street Poweri võistluse, kirjutab Eesti Ekspress.

«Autospordi liidu vastu tuleb nõue vähemalt 50 miljonit,» sõnas mees ja lisas, et kahjunõue koosneb sarja kolme aasta käibest, kasumist ja moraalsest kahjust.

Liidu esindaja Andrus Mõsovski sõnul võtsid nad Läetsiga ühendust, et see Street Poweri ära registreeriks, sest muidu ei tohi seal ükski litsentseeritud võidusõitja osaleda.

Liidu juht Arno Sillat kinnitab, et aktiivset vastupropagandat nad ei teinud, kuid möönis, et ürituse äriplaan oli täiesti ebareaalne ja ilma pettuseta poleks sellest raha üle jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles