Stilistist on enim abi aksessuaaride leidmisel

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti (vasakul) hinnangul on kleit liiga pikk ja sellega oleks lõpuaktusel keeruline liikuda, Maria aga kiidab seljas olnud kleidi suurepärast lõiget, värvi ning head istuvust.
Briti (vasakul) hinnangul on kleit liiga pikk ja sellega oleks lõpuaktusel keeruline liikuda, Maria aga kiidab seljas olnud kleidi suurepärast lõiget, värvi ning head istuvust. Foto: Liis Treimann

Ka Eestis on võimalik tunda end staarina ja lasta stilistil endale riideid valida. Seejuures ei maksa moenõustamine mitte midagi, kui taskus on Stockmanni või Tallinna kaubamaja kliendikaart. Kui hästi kaubamajade stilistid moodi tunnevad ja milliseid soovitusi jagavad, uurisid järele kaks keskkoolilõpetajat.

Tarbija24 palvel läksid riideid proovima Britt Randma ja Maria Kisant. Kuigi katse ajal neidudel veel lõpuriideid ostetud ei olnud, oli neil mõlemal kindel nägemus, mida nad sel päeval kanda tahavad – Britt soovis etnosugemetega kleiti ja selleks oli kangaski olemas, Maria tahtis lõpetada kooli vintage-kleidis.

Esimesena läksime lõpuriideid proovima Tallinna kaubamajja. Stiilses prooviruumis olid kleidid stange peal valmis, kingad ja ehted ootel. «Turunduse poolelt pandi piir, et kleidid oleksid 100 euro piires, seetõttu on valik veidi väiksem,» vabandas kaubamaja stilist Steffi Saava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles