Lõputöö näitab noorte unistusi

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Süvalepal (vasakul) oli figuuride ülespanekul abiks terve meeskond, teiste hulgas ka Anne noortekeskuse direktor Martin-Joel Bachmann (paremal).
Oliver Süvalepal (vasakul) oli figuuride ülespanekul abiks terve meeskond, teiste hulgas ka Anne noortekeskuse direktor Martin-Joel Bachmann (paremal). Foto: Kristjan Teedema

Noori ei huvita ainult kaubamajas hängimine, vaid nad teavad üsna täpselt, mida oma eluga peale hakata, arvab Oliver Süvalep, kes pani selle kinnituseks kesklinna püsti värvikad installatsioonid.

Kutsehariduskeskuses rekreatsioonikorraldust õppiva Süvalepa kursusekaaslased teevad oma lõputööks peamiselt kõiksuguseid üritusi. Süvalep korraldas hoopis ettevõtmise, kus lõi nädala jooksul kaasa 60 noort.

Ühise töö tulemusena on eilsest kesklinnas 15 elusuuruses inimfiguuri, igaüks esindab ühte ametit, mida selle loonud noored näevad ühe võimaliku tulevikutööna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles