Sotsiaalminister Rõivas võistleb paarismängus koos ratastoolitennisistiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juunikuu alguses, 7. ja 8. juunil toimub Tallinna lauluväljaku merealal tasuta perepidu «Puude taga on inimene», mille põnevamad paigad on kogemustoad puudeta ehk tervetele inimestele. Kunst, käsitöö, kohvikuskäik, spordilahingud – ka ratastoolis, käteta või pimesi on kõik võimalik.

Lauluväljakule rajataval palliplatsil põnevaks paarismänguks sotsiaalminister Taavi Rõivas ja Eesti esiratastoolitennisist Viljar Villiste ühel poolel ning endine jalgpallikoondise väravavaht Mart Poom ja endine kelguhokikoondise väravavaht, harrastustennisist Valeri Falkenberg teisel poolel.

Esmaspäeva hilisõhtul sai nelik Rocca al Mare tennisekeskuses kokku, et tenniseliidu peasekretäri Allar Hindi pilgu all end vormi ajada. Pärast paaritunnist treeningut leemendasid kõik higist, aga on mänguks valmis. «Eks koostööd tule muidugi veel lihvida, aga juba trennis sai tõestust olulisim – see, et mitut spordiala, nagu näiteks tennist, on võimalik sõpradega harrastada hoolimata sellest, et sina või keegi su sõpradest on ratastoolis,» kiitis mängijaid Allar Hint.
Seda, kes paarismängust võitjana väljub, näeb Tallinna lauluväljakul juba 8. juunil kell 14.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles