Medalipüüdjad ja tagala taset näitav tuleviku neljapaat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kuslap (paremal)
Kaur Kuslap (paremal) Foto: Kaspar Taimsoo

Eesti sõudekoondist ootab nädalavahetusel ees Sevillas toimuv EM, kus starti läheb kolm meestepaati ja üks naistepaat. Suurvõistluse eel on peamine küsimus, kuidas esineb noorema põlvkonna neljapaat, kes on lubanud tagasi tulla vähemalt neljanda kohaga.

Londoni olümpiamängudel käinud Kaspar Taimsoo, Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä neljapaat on Sevilla eel laiali läinud, aga neljast mehest kolm asuvad Hispaanias siiski võistlustulle. Kui Endrekson pääses katsevõistluste tulemusel Eestit esindama ühepaadil, siis Taimsoo ja Raja lähevad starti paarisaerulisel kahepaadil.

«Vorm ei ole paha, saime korraliku treeningtsükli teha ja Pärnus ka kiirust harjutada,» rääkis eile Hispaaniasse jõudnud Taimsoo. Medali järele läinud kahepaati ootab Taimsoo sõnul ees tihe konkurents: «Huvitav saab olema, sest paljude jaoks on see hooaja esimene võistlus. Konkurentsi puudumise üle kindlasti kurta ei saa, kohal on päris mitmed tugevad vastased, näiteks norralased ja sakslased.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles