Tallinna tänavatele ilmusid uued linnakaardid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus linnakaart.
Uus linnakaart. Foto: Raepress.

Tallinna linnavalitsus paigaldas kesklinna piirkonda kaheksa uut vanalinna kaarti.


Lähikuude jooksul paigaldatakse veel viis kesklinna kaarti, ühtekokku tuleb linnakaarte aasta lõpuks 13, teatas Raepress.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on uute linnakaartide paigaldamine heaks näiteks avaliku ja erasektori edukast koostööst. «Linnas ringi jalutava turisti jaoks pole infot kunagi liiast. Nüüd on linnapilti ilmunud uued kaardid, mis aitavad linna külalistel sammud õiges suunas seada. Kaardid muutusid esimesest hetkest populaarseks ja uudistajaid on rohkelt,» selgitas Mutli.

Märkimisväärne on see, et mõeldud on ka liikumisraskustega inimeste peale, sest paigaldatavatest kaartidest kolm kaarti on sellised, mida saab liigutada sobivasse vaatekõrgusesse.

Uued vanalinnakaardid on Viru tänava alguses, Nunne tänaval, Nordic Hotell Foorumi ees, Rotermanni Keskuses, Tammsaare pargis, Jaani kiriku juures, Ahtri tänava Olerexi tankla juures ja Vabaduse platsil.

Uued kesklinna kaardid tulevad Olümpia hotelli ette, autobussijaama, Laikmaa tänavale Viru Keskuse kõrvale ning Narva maantee ja Hobujaama tänava nurgale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles