Suvepäevi saab korraldada mitut moodi

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja tolliameti mullustel mereteemalistel suvepäevadel jagus lusti kuhjaga.
Maksu- ja tolliameti mullustel mereteemalistel suvepäevadel jagus lusti kuhjaga. Foto: Ailen Vessmann

Suvepäevi korraldavad nii riigiasutused kui erafirmad – igaüks vastavalt oma vajadustele ja võimalustele. Maksu- ja tolliameti kommunikatsioonispetsialist ja selle aasta suvepäevade korraldaja Ailen Vessmann ütleb, et amet teeb suvepäevi igal aastal, hoolimata aegade karmusest või organisatsiooni igapäevatöö raskustest.

«Inimesed teevad aasta jooksul palju ja usinalt tööd ning on oluline, et tööandja neid ühiste ürituste korraldamisega motiveerib. Väga tähtis on ka see, et tänapäevasel e-kanalite ajastul saaksid inimesed reaalselt kokku ja teineteist tundma. See on eriti oluline just meiesarnaste suurte organisatsioonide puhul, kus inimesed paiknevad üle Eesti. Inimeste soov tulla kokku ja lüüa kaasa asutuse suvepäevadel näitab kindlasti sedagi, kui palju on organisatsioonis meie-tunnet ja ühtset vaimsust,» selgitab Vessmann.

Korraldamiseks on mitmesuguseid võimalusi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles