Katse poodi röövida viis noormehe aastateks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Andres Teiss / Postimees

Harju maakohus saatis reedel aastateks vangi noormehe, kes üritas tänavu märtsi keskel Tallinna kesklinnas poodi röövida, kuid ei saanud sellega hakkama.

Kohus mõistis 23-aastase Jevgeni süüdi röövikatses, mis oli sooritatud relvastatult ning nägu varjates, ja määras talle kokkuleppemenetluses poolteise aasta pikkuse vangistuse. Kuna Jevgenil oli ka eelmise kuriteo eest mõistetud karistusest osa kandmata, tuleb tal kokku trellide taga veeta neli aastat, viis kuud ja 28 päeva.

Süüdistuse järgi tuli nägu salliga varjanud Jevgeni tänavu 21. märtsi õhtul kella 20.20 ajal Väike-Ameerika tänaval asuvasse poodi, ähvardas müüjat kruvikeerajaga, teatas korduvalt, et tegu on röövimisega ja liikus kassa poole. Kui müüja vajutas häirenupule ning valvesüsteem hakkas tööle, otsustas Jevgeni raha saamata poest põgeneda.

Toimunule kiirelt reageerinud politseinikel õnnestus Jevgeni vahetult pärast röövikatset kinni pidada ja kohus võttis ta eeluurimise ajaks vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles