Kassapidajatel jääb tööd vähemaks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri Selveekspressi projektijuht Marju Mikli näitas Ringtee Selveris, et selvepuldiga on lihtne ümber käia: tuleb vaid vajutada puldil olevale plussmärgile, suunata punane kiir toote triipkoodile ja märguande peale (tilin) kaup kotti või kärusse panna.
Selveri Selveekspressi projektijuht Marju Mikli näitas Ringtee Selveris, et selvepuldiga on lihtne ümber käia: tuleb vaid vajutada puldil olevale plussmärgile, suunata punane kiir toote triipkoodile ja märguande peale (tilin) kaup kotti või kärusse panna. Foto: Kristjan Teedema

Tehnikakartmatud inimesed ei pea Ringtee Selveris enam kassajärjekorras seisma, sest nad võivad kasutada iseostlemise teenust. Selle nädala lõpus jõuab iseostlemine ka Anne Selverisse.

«Keerulist pole siin midagi,» kinnitas Selveri Selveekspressi projektijuht Marju Mikli Ringtee Selveris, kus reede pärastlõunal hakkas tööle iseostlemise teenus.

Lembitu Konsumi kahe iseteeninduskassa tõttu on ise-ostlemine tartlastele juba tuttav, kuid selveekspressi teenuse kasutamine käib teisiti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles