Rannahooaeg algas rannailmaga

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata vaid 9 kraadisest veetemperatuurist, meelitas tuline suvepäike Stroomi randa palju inimesi.
Hoolimata vaid 9 kraadisest veetemperatuurist, meelitas tuline suvepäike Stroomi randa palju inimesi. Foto: Andres Haabu

Rannahooaeg algas, nagu ikka, 1. juunil ning Tallinnas avati viis ametlikku supelranda. Nagu tellimise peale saabus selleks ajaks ka rannailm.

Pirital on rannahooajaks valmistutud päris pikalt ning juba reedel heisati rannas ametlikult Pirita linnaosa lipp ja Kotkalipp. Viimane annab märku sellest, et lipuomanik suhtub hoolikalt merega seonduvasse loodusesse ja keskkonda. Pirita linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul kulub sel aastal Pirita ranna korrashoiuks ligi 70 000 eurot, kuid linnaosa elanikele ja külalistele on Pirita rand meeldiv puhkusepaik ja kulutused on õigustatud.

«Oleme lisaks rannakoristusele paigaldanud konteinertualetid, kus on välidušš ning beebide mähkimislaud, vahetanud välja vanad prügikastid ja teinud iluravi rannakabiinidele,» tõi linnaosavanem välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles