Viikmäe lahkus võimsa pealelöögiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahkumismatšis 40 minuti jooksul mitme pealelöögini jõudnud Kristen Viikmäe tänas staadionile kogunenud 3192 pealtvaatajat.
Lahkumismatšis 40 minuti jooksul mitme pealelöögini jõudnud Kristen Viikmäe tänas staadionile kogunenud 3192 pealtvaatajat. Foto: Liis Treimann

Kristen Viikmäe pidas Eesti koondise särgis karjääri viimase kohtumise, kui mullu profisportlase karjääri lõpetanud mees jooksis väljakule matšis Valgevenega.

Eesti jalgpallikoondise ajalugu tunnistas eile viiendat mängu, kus mõni tippsportlase karjääri lõpetanud mängumees pidas oma lahkumismängu. Pidulikult saadeti seekord «pensionile» Kristen Viikmäe, kes sai matšis Valgevenega väljakul viibida 40 minutit ja jõudis selle ajaga tekitada vastaste värava all paar ohtlikku olukorda.

Tipuründajana platsile jooksnud mees tegi rünnakul igati väärika esituse ja sai väljakult lahkudes teenitult kuulda ka publiku tunnustavat aplausi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles