Raske seis meenutab valusat kaotust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21-aastases Neymaris nähakse meest, kes võiks kodusel MMil tuua Brasiiliale ihaldatud tiitli. Peaproov selleks algab juba järgmisel nädalal.
21-aastases Neymaris nähakse meest, kes võiks kodusel MMil tuua Brasiiliale ihaldatud tiitli. Peaproov selleks algab juba järgmisel nädalal. Foto: AFP/SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondis vaevleb viimasel ajal raskustes. Koduste suurturniiride eel loodetakse eelkõige hiljuti Barcelona jalgpalliklubiga liitunud Neymarile.

Hiljuti lõppenud jäähoki MMi ajal ja järel räägiti küllaltki palju Venemaa koondisest, kuna järgmisel talvel toimuval kodusel Sotši olümpial oodatakse neilt ainult kuldmedalit ja kõik alla selle on läbikukkumine.

Veidi rohkem kui aasta pärast algab aga Brasiilias jalgpalli MM-finaalturniir ja seal on Venemaa hokikoondisega sarnases seisus kohalik vutitiim. Varasemalt on brasiillased korraldanud MMi 1950. aastal ja siis tuli Uruguay järel leppida teise kohaga ning toonast kaotust meenutatakse siiani kui nende jalgpalliajaloo kõige mustemat päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles