Lasnamäe tühermaalt leiti võimaliku tulistaja surnukeha

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Kuuli bussipeatus, Liikuri tänav. Täna otsis kriminaalpolitsei operatiivgrupp Liikuri tänava tühermaalt asitõendeid toimunud mõrva kohta.
Vana-Kuuli bussipeatus, Liikuri tänav. Täna otsis kriminaalpolitsei operatiivgrupp Liikuri tänava tühermaalt asitõendeid toimunud mõrva kohta. Foto: Elisabeth Rooväli

Politsei leidis täna pärastlõunal Vana-Kuuli tänava lähedaselt tühermaalt laskehaavaga surnukeha. Esmased asjaolud viitavad, et tegemist võib olla esmaspäeva õhtul bussipeatuses noormeest tulistanud mehega, kes oli teinud enesetapu.

Põhja prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse politseinikud jätkavad juhtunu asjaolude väljaselgitamist, surnukeha on saadetud ekspertiisi.

Surnukeha leidsid politseinikud, kui jätkasid sündmuskoha piirkonna laiemat läbiotsimist, kasutades selleks koera. Surnukeha oli raskesti ligipääsetavas ning varjulises kohas, teeradadest eemal, umbes 400 meetri kaugusel bussipeatusest.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder ütles, et laiba kõrvalt leiti ka relv. Praegu on selgitamisel, kas tegu sama relvaga, millega tapeti esmaspäeva õhtul Vana-Kuuli bussipeatuses noor mees.

Politsei tänab kõiki inimesi, kes võtsid abipalve järel ühendust ning jagasid teavet juhtunust ja võimalikust tulistajast.

3. juunil kella 21 ajal tulistas mees Liikuri tänaval  Vana-Kuuli bussipeatuses 21-aastast noormeest, kes suri hiljem haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles