Soleerib popikuninga suur fänn

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Thrilleris» kõlab õige mitu laulu duetina. Selles stseenis on solistidena laval Semy ja egiptlanna kostüümis Tanja Mihhailova.
«Thrilleris» kõlab õige mitu laulu duetina. Selles stseenis on solistidena laval Semy ja egiptlanna kostüümis Tanja Mihhailova. Foto: Margus Ansu

Michael Jacksoni hitte laulavad ja tantsivad uues kontsertlavastuses solistidena küll ka Tanja Mihhailova, Gerli Padar ja teisedki hiilgavad staarid, kuid saaremaalane Sergei Morgun ehk Se­my paistab neist rohkem silma.

15 aastat tagasi Tallinnast Kuressaarde elama asunud Semy (34) on koos oma naisega viinud Saaremaa tantsustuudio Semiir popkultuuri maailmakaardile. Senine tippsaavutus tuli viis aastat tagasi Bremenist hiphopi maailmameistrivõistlustelt – teine ja kolmas koht.

Tantsuhariduslik tegevus, aga ka tema ansambel Soul Militia, kus ta üle kümne aasta laulab, tantsib ja produtseerib muusikat, on andnud Semyle häid kogemusi. Need kuluvad nüüd marjaks ära tantsu- ja laulurohkes lavastuses «Thriller – Tribute to Michael Jackson».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles