Tööotsijal sirutub koolitusel selg

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööotsingukoolitus õpetab selga sirgu ajama ja ennast hindama. Pildil tööklubi juhendaja Ingrid Purje ja koolituse läbinud Rait Rebane Antoniuse õues, kus tunnid toimusid.
Tööotsingukoolitus õpetab selga sirgu ajama ja ennast hindama. Pildil tööklubi juhendaja Ingrid Purje ja koolituse läbinud Rait Rebane Antoniuse õues, kus tunnid toimusid. Foto: Margus Ansu

«Ma olin oma eluga sellises kohas, kus ma tahtsin, aga ei osanud midagi teha,» rääkis Rait Rebane, kes pärast Johannes Mihkelsoni keskuses läbitud koolitust on leidnud uue hingamise.

Rebane käis aastaid kõrgkoolis, aga ei saanud lõpetatud. Nii jõudiski ta seisu, kus oli jäänud ula peale ja otsis tulutult tööd.

Johannes Mihkelsoni keskuses pakutava tasuta tööotsingukoolituse otsa sattus ajalehe kaudu hoopis tema isa, kes kohe ka pojale helistas. «Isa soovitas, et mis sa ikka kodus passid, mine proovi,» rääkis Rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles