Seitsmenda koha saanud Taaramäe kiitis vormi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dauphiné velotuuri eilsel 139 km pikkusel etapil 7. kohaga lõpetanud Cofidise tiimi profirattur Rein Taaramäe oli pärast võistlust väga rahul.

«Taaramachine is back! Seda, mis täna telekast nägite, vot just sellest enesetundest olen ma teile viimased kuu aega laterdanud! Jee, olen väga happy…» kirjutas Taaramäe oma blogis. Cofidise rattur muljetas, et kuigi eilsel etapil oli start tema jaoks suhteliselt raske, läks enesetunne sõidu edenedes paremaks.

«Umbes 30 km peal tundsin, et pole enam viga…Toksiinid ja mürgid, mis jalga olid jäänud, olin välja higistanud. Tiim tegi päev otsa, mida neilt nõuti, ja lõputõusu eel oli kõik parimas korras. Kõige ärevam moment oli umbes 5 km enne lõputõusu, kui ühel kitsal laskumisel istusin Valentin’ tagarattas ja ühtäkki pani ta pidurid plokki. Suutsin kuidagi äärde tõmmata ja kraapisin suurt kivimüüri oma parema käega, mis päris korralikult verele sai tõmmatud. Käis ka kolin ja mõned mehed lendasid mööda asfalti,» kirjutas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles